Arrangementer
Norsk tradisjonsmat (6)
Norsk tradisjonsmat (11)
5.Desember
6.Ticketco

Hva skjer hos oss?


7 oktober. Oktoberfest på Torsvikhuset.

Vi inviterer til tidenes oktoberfest på Torsvikhuset.

Se for deg et pyntet Torsvikhus i Bayerske farger, literseidel, svineknoke med sauerkraut, Bratwurst, Pretzl og masse hyggelige mennesker! I våre øyne er det oppskriften på en legendarisk kveld med gode venner! Når vi i tillegg dekker på med langbord i ekte Munchen stil, ja da kan det bare bli bra, vi mangler bare dere.

Vi har også vært så heldig å få Creedence Forever til å spille til dans denne kvelden, så stemningen utover blir nok fantastisk. Noe Ompamusikk for å kunne kjenne på den Bayerske feelingen vil vi også selvsagt kunne by på.

28.10.23

Lørdag 28. oktober er det klart til fest på Torsvikhuset når X-tra feirer 40-års jubileum. Bandet er godt kjent for dei fleste i kommunen og dei vil dele denne festen med sitt trufaste publikum over mange år. Her er det berre å setje av datoen med ein gong!

Billetter:

TicketCo kr 200,-

Dør kr 200,-

Velkommen til oss på Torsvikhuset :)

26.12.23

Vi kjører tradisjonen tro på med 2 dags fest på Torsvikhuset. Jens Erik Aasmundseth tryller frem de lekreste toner denne kvelden så her er det ingen grunn til å sitte hjemme!

Billetter:

TicketCo kr 150,-

Dør kr 200,-

Velkommen til oss på Torsvikhuset :)

21.10 Countryfest med Gardsbruk

GardsBruk er eit band som beveger seg med ein fot i kvar av sjangrane Country og Rock. Bandet blei starta i 2015, og spelte sine første live jobbar i 2016. Musikarane i bandet er av det rutinerte slaget med lang fartstid frå ei rekke andre band og scener. Musikalsk har bandet etablert sitt heilt eige uttrykk og univers.
Heftige rytmar, underholdande tekster og spissfindige gitar element, gjer at kvar song desse karane tar i får den svert lett gjenkjennelege GardsBruk signaturen.

Julestandup Torsvikhuset 11.november


Headliner - Kevin Kildal

Konfransier - Snorre K Monsson


30.12.23

Torsvikhuset inviterer til Romjulsdans med X-tra!
Dørene er åpen fra 22-02.00 den 30 Desember
Kjøp billett nå kr 200,-
Billett i døra kr.250,-

Et lite minne fra 2016.