GARDSBRUK forhåndskjøp billetter nå.

25.mai inntar Gardsbruk scenen på Torsvikhuset. Om du e STOLT FISKAR eller KVIDNFØLK, må du gripa sjangs`n. For då vert da SYDEN TJOÅHEI, på Torsvikhuset.

Forhåndskjøp billetter på nr 36275 Torsvikhuset 295 kr pr. billett eller kjøp billetter i kassen på Huset Spiseri som er åpen hver dag til kl 18:00.

NYHET! SNART BUFFET HVER DAG

Buffet er blitt så populært og etterspurt av dere gjester at vi utvider straks vårt buffet tilbud. Vi vil innen kort tid serverer buffet hver dag.

Det vil være forskjellige typer buffet gjennom uken.

Catering Huset Spiseri 55 32 27 73

Vi bringer verdens smaker til ditt bord

Spør oss gjerne om pris og levering på telefon 55322773 eller mail huset@torsvikhuset.com

Snitter - Tapas - Koldtbord - Varm retter. 10 års erfaring med catering og åpen hver dag og alltid klar til servere deg ditt neste måltid. 

 

Huset Spiseri Selskapslokaler 55 32 27 73

Har du noe å feire? Ring oss for priser på 55322773 eller mail oss på huset@torsvikhuset.com

Vi har maritime selskapslokaler på Rong og Torsvik i Øygarden for alle anledninger. Vi har lang erfaring med selskap og legger til rette for den beste opplevelsen.

 

Hva skjer på Huset Spiseri & Torsvikhuset

25. mai, 2022

Gardsbruk

25.mai har vi gleden av å annonsere at Gardsbruk fra Øygarden inntar scenen på Torsvikhuset. Om du e STOLT FISKAR eller KVIDNFØLK, må du gripa sjangs`n. For då vert da SYDEN TJOÅHEI, på Torsvikhuset. Gardsbruk er oppe blant landets mest populære i sjangeren countryrock. Bandets største hits «Bygdabrygjing» og «Snutebil med tipp» har begge passert en million streams på Spotify.
Bandet Gardsbruk speler festmusikk som ligg i landskapet mellom country og Rock.

25. jun, 2022

Midtsommerdans med Happy Days

Midtsommerdans på Torsvikhuset gir deg starten på sommeren i Øygarden. Klart vi måtte ha Happy Days på scenen denne kvelden. Bandet spiller variert dansemusikk som helt sikkert får deg til å løpe utpå dansegulvet.

Facebook : Søk opp Huset Spiseri

Instagram : Søk opp huset_spiseri